OM FOLKA DOKTORN

Företaget som tar hand om din bil på bästa sätt

Folkadoktorn är auktoriserad servicepartner för Audi, Volkswagen och Volkswagen Transportbilar.

Vår verkstad är certifierade enligt ISO 9001:2000, TüV godkänd.

Välkommen till oss.

Kundmottagning Verkstad


Kjell Nordin

Servicerådgivare

Kjell@folkadoktorn.se

08-57440847

 

Fredrik Hansen

Servicerådgivare

Fredrik@folkadoktorn.se

08-57440771

Göran Von Strokirch

Servicerådgivare Transportbilar

Goran@folkadoktorn.se

08-57440777

Våra noggranna mekaniker

Från vänster

Göran Von Strokirch, , Joakim Järnstad, Rickard Asp, Andreas Nikolic, Tomas Hellström, Jesper Höijer.

Ej med på bild  Micke Thyr, Elina Högström, Serkan Yildiz

PLÅT


Rafi Ramzi

Skadeberäknare
Rafi@folkadoktorn.se

08-68449841

 

Våra erfarna plåtslagare

Giovanni Zini – Plåtslagare,

Stig Larsen – Plåtslagare ,

Kim Karlfors – Plåtslagare

Freddy Nilsson – Plåtslagare

Micke Nygren –  Plåtslagare

Oliver Bosell – Plåtslagare/Glasmästare

Fredrik Igelström Plåtslagare

RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR


Stefan Hjemgård

Reservdelsman
stefan@folkadoktorn.se
08-57440772

 

Gunnar Kjellgren

Reservdelschef
gunnar@folkadoktorn.se
08-57440774

ADMINISTRATION


Hasse Liljeberg

Anläggningschef
hasse@folkadoktorn.se

Per Grönberg

Verkstadschef

Per@folkadoktorn.se

 

Lediga Tjänster

Folkadoktorn Söker en erfaren mekaniker till vår serviceverkstad

 

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som bilmekaniker, fordonstekniker, servicetekniker eller transportbilsmekaniker. Mycket meriterande är om du har erfarenhet av Volkswagen eller Audi. Du bör känna dig bekväm och kunnig i din roll som mekaniker samt självständigt kunna utföra alla ovan nämnda arbetsuppgifter. Då vi vidareutbildar våra mekaniker i Volkswagen/Audis utbildningar söker vi dig som är hungrig på att lära dig mer och vill utvecklas inom ditt yrke. Avgörande för att klara detta jobb är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att snabbt komma in i ett nytt sammanhang och bli självgående.

Som person är du utåtriktad då mötet med kunden är viktigt, Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter Du bör också vara noggrann, Ha en god datorvana där det är meriterande med erfarenhet av Volkswagen/Audis system. En förutsättning är att du har goda kunskaper i svenska. Och B-körkort är ett krav.

Skicka ditt cv och personliga brev till Hans Liljeberg på mail hasse@folkadoktorn.se

 

akt. Vi är måna om vårt rykte och sätter kvalitet och kundnöjdhet mycket högt!

Anställningsform/omfattning/tjänsgöringsort Tillsvidareanställning med prövotid, Heltid/Stockholm

Skicka in din ansökan redan nu, vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt person.

Skicka in en intresseanmälan till oss och bifoga CV med beskrivning om dig och vad du har för erfarenheter av liknande arbete via mail till hasse@folkadoktorn.se


HISTORIK

johnochanders

Folkadoktorn 1989-2015

 

1989 bestämde sig John Edstam för att starta eget företag. Han hade redan tidigt bestämt sig för att det var Volkswagen han ville jobba med, framförallt ”bubblan”. Då höll han till i en verkstadslokal som låg i Vallbo på Ingarö.
2 år senare var det dags att flytta och expandera. Kunderna hade börjat strömma till och lokalerna var både trånga och omoderna. Flytten gick till Båtvägen i Gustavsberg. I samband med flytten började John även med Audi. Där verkade företaget i 5 år.

Företaget fortsatte att växa och det krävdes fler anställda, återigen var lokalerna för små. Flytten gick denna gång till Värmdövägen 950..

2009 Fusionerades Folkadoktorn med Teiner Handel/Mac Tools och Anders Teiner kom med som delägare för att jobba med att bredda vår Grossistförsäljning samt sälja verktyg.

Vi insåg därefter ganska snart att vår lokal var för liten för vår växande verksamhet samt Volkswagen och Audis försäljningsframgångar. Den nya lokalen ligger på Boovägen 83 och flytten gick hösten 2011. I dom nya lokalerna har vi plats att växa samt att vi kan starta en bilplåtavdelning.

Hösten 2015 kommer John fram till att han vill hålla på med andra verksamheter i livet och säljer sin del till Anders. Och fortsätter som konsult under hela 2016.

Idag är vi ett starkt växande företag med 25 anställda. Vi jobbar tillsammans mot målet som för oss på Folkadoktorn är att vara kundens första val!

Kundnöjdhet ligger oss varmt om hjärtat. Så det är något vi lägger mycket vikt i och jobbar stenhårt med. Det är viktigt att kunden känner sig säker med sitt val av verkstad.

Välkomna

Anders med personal

dekra Kvalitetskontroll på verkstadsarbete (service och reparation) Vi använder DEKRA för våra egenkontroller ,Allt för att du som kund ska vara säker på att få rätt utfört arbete. Utförs enligt DEKRAs koncept:

  • Oanmälda stickprovskontroller
  • Kontrollerna kan anpassas efter kundens behov
  • Redovisning av resultat vid kontrolltillfället
  • Utbildande kontroller som ger förändring
  • Uppdragen utförs regelbundet under perioden
  • Kontinuerlig uppföljning för enskild anläggning
  • Uppföljningen klargör även eventuella affärsmöjligheter

TüV

Ackrediteringsorgan anlitat av Volkswagen i Tyskland för att kontrollera vårt ISO 9001:2000 Ett ledningssystem för kvalitet är ett verksamhetssystem där alla aktiviteter i en organisation påverkar kvaliteten på produkterna (varor och tjänster). Att ha ett ledningssystem för kvalitet innebär att man har en uppbyggd struktur från ledningen och nedåt för hur man arbetar med kvalitetsfrågor. Företag som väljer att följa en standard för sitt kvalitetsledningssystem kan anlita ett ackrediterat certifieringsorgan för de återkommande externa revisionerna av systemet. TüV Süd group. Läs mer på tuev-sued.de (sidan är på tyska/engelska)


SIS. Swedish Standards Institute.

(Svenskt ackredeteringsorgan. samma typ som Tüv, men sidan är på Svenska) Läs mer på www.iso.se